cover

De omgeving

In de wijk Soestdijk ligt het appartementencomplex Hoog Soestdijk met gemoderniseerde 2-kamer, 3-kamer en enkele 4-kamer appartementen. De appartementen hebben een ruime woonkamer, met allemaal een loggia en gedeeltelijk vrij uitzicht over de parktuin.

De woonoppervlakten liggen tussen de 67 m² en 94 m². De appartementen zijn voorzien van vaste kasten, elektrische zonwering aan de zuidkant, een (open) keuken, slaapkamer(s), badkamer/douche, vaste wastafel en toilet.

Hoog Soestdijk ligt op 200 meter verwijderd van het centrum van Soest, met een grote gezellige winkelstraat en het NS station op loopafstand. U woont buiten en toch heel dicht bij het centrum van Soest. In de nabijheid treft u prachtige fietsroutes en wandelpaden aan en een 9 hole golfbaan in een glooiend natuurgebied. Daarnaast bevindt zich het Paleis Soestdijk in de directe omgeving.

U woont centraal ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de grotere plaatsen in de omgeving zoals Baarn (2 kilometer), Amersfoort (7 kilometer), Hilversum (6 kilometer) en Utrecht (20 kilometer). Al deze plaatsen zijn met het openbaar vervoer binnen een half uur te bereiken en met de auto binnen zo’n 20 minuten. Natuur, cultuur, winkels; alles wat het leven aangenaam maakt, vindt u in de directe omgeving.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers bij het gebouw gesitueerd.