cover

Samenwerking SWOS en Hoog Soestdijk

Bericht geplaatst op 19-08-2015

Stichting Welzijn Ouderen Soest (SWOS) is een nieuwe samenwerking aangegaan met Hoog Soestdijk! Samen met de bewoners van Hoog Soestdijk organiseert de SWOS ontspannende activiteiten voor alle senioren uit Soest en Soesterberg. Hoog Soestdijk heeft de beschikking over een prachtige recreatieruimte waar de activiteiten plaatsvinden.

In de recreatieruimte van Hoog Soestdijk is elke dag wel iets te doen. Op maandagmorgen bent u van harte welkom vanaf 10.15 uur om gezellig met elkaar koffie te drinken en vanaf 14.00 is de ruimte beschikbaar voor koersbal. Dinsdagmorgen is gereserveerd voor de creatievelingen. In het Creatief Café leren we elkaar nieuwe dingen zoals de nieuwste breipatronen. Neem uw eigen spullen mee. Woensdagmiddag is het tijd voor ontspannen op de filmmiddag, om 14.00 uur start de film. Heeft u een suggestie voor een film? Neemt u deze dan gerust mee. Op donderdagmiddag kunt u deelnemen aan het sjoelen en op de 1e vrijdag van de maand wordt er een happy hour georganiseerd. En wilt u biljarten? Met uitzondering van de woensdagmorgen kunt u dagelijks terecht in de biljartkamer van Hoog Soestdijk.

Wilt u meer weten of u aanmelden? Loop even binnen bij Hoog Soestdijk aan de Prins Hendriklaan 5 te Soest of bel met de SWOS.

Over SWOS
De Stichting Welzijn Ouderen Soest zet zich in voor senioren in Soest. Veel van het werk wordt door senioren uitgevoerd. De activiteiten zijn voor en door senioren, zij worden ondersteund door medewerkers van de SWOS.

Bel 035 602 36 81
www.swos.nl